EXTRAESCOLARSL’AMPA proposa per al curs vinent una nova proposta d'activitats extraescolars que inclou activitats noves i de qualitat, atractives, que complementin l’ensenyament lectiu. Aquestes propostes sorgeixen d'una enquesta a les famílies sobre les preferències i interessos en l'àmbit d'activitats extraescolars.

PROPOSTA D'ACTIVITATS CURS 2017-2018 (pdf)


INFORMACIONS D'INTERÈS

Les activitats extraescolars es fan de dilluns a divendres, en horari de migdia (de 12.30 a 13.30h), i de tarda, a partir de les 16.30h.

Totes les extraescolars tenen lloc a les instal·lacions de l’escola.

El curs 2017-2018 les activitats extraescolars començaran el 25 de setembre de 2017 i s’acaben la setmana de l'1 de juny de 2018, quan s'iniciarà l'horari intensiu. La primera setmana, en els darrers 15 minuts de cada sessió el monitor de l'activitat atendrà les famílies per explicar els objectius de l'activitat i resoldre qualsevol dubte. Aquest contacte inicial és una petició que van fer les famílies en les valoracions a finals del curs passat.

El cobrament de les activitats serà trimestral.
Els cobraments seran via domiciliació bancària. 
El preu de les activitats inclou l'assegurança general.

Podeu contactar amb el coordinador de les activitats extraescolars a través del correu electrònic ampabaltaactivitats@gmail.com o per telèfon al despatx de l'AMPA 93 890 43 63.
El seu horari d'atenció a les famílies és els dimarts, de 16,35 a 17h, al despatx de l'AMPA.

El pagament de les activitats extraescolars es fa per domiciliació bancària.
Les famílies sòcies de l'AMPA tenen un descompte en el preu de les activitats.


DOCUMENTS D'INTERÈS
Podeu consultar la normativa de les activitats extraescolars, l'oferta del curs i la butlleta d'alta del servei a l'apartat de Documents.