25 de setembre 2009

Vins&Blogs i Premis Blocs Catalunya

Penedesfera

Hola,
 
Espero que heu tingut una bona tornada de les vacances. Us comento notícies de la Penedesfera:
 
Vins&Blogs i Premis Blocs Catalunya

El 2n Vins&Blogs de la Penedesfera ja el tenim aquí. Serà el dissabte 3 d'octubre i està convocat per Caves Castellroig, amb el suport del Patronat de Turisme de Subirats. A més a més de reunió per desvirtualitzar-nos, la data també pot servir de celebració si el Bloc de la Penedesfera, bitàcola col.laborativa entre tots els membres de la comunitat de blocaires, resulta guanyadora dels Premis Blocs Catalunya 2009 que es celebren el dia anterior a Vic, el 2 d'octubre, i a la qual ha arribat finalista gràcies a la votació popular. Ara tot depèn del prestigiós jurat que també avaluarà 4 blocaires del Penedès que opten al guardó a les respectives categories. Enhorabona a tothom i esteu convidats a tots dos actes!

A http://ow.ly/qr1M teniu més informació. Us agrairíem que des dels vostres blocs en feu difusió del Vins&Blogs per a que el màxim de blocaires es puguin apuntar.

Samarreta Solidària "El Penedès"

La venda de la samarreta solidària en benefici de La Marató de TV3 va molt bé i esperem aconseguir una bona quantitat per aportar el 13 de desembre des de que es va començar a vendre durant el Vijazz de Vilafranca del Penedès al juliol passat. També van augmentant els punts de venda pel territori, els quals podeu veure tots a http://www.penedesfera.cat i que podeu seguir aportar-ne. A més a més el proper dissabte de 10 a 19 hores estarà a la venda a la Fira Mediambiental ECO de Sant Cugat Sesgarrigues i sobretot durant el Cavatast de Sant Sadurní d'Anoia el 10, 11 i 12 d'octubre.

Renovació del portal de la Penedesfera

Tenir un portal encara millor que l'actual va per bon camí. Els col.laboradors s'han marcat la data del 28 de Novembre per mostrar les primeres proves en una reunió oberta al Local d'Entitats de Piera, de 17 a 20h.

Molt agraït,