22 d’octubre 2012

Manifestació en defensa de l'educació públicaUs informem de la convocatòria de manifestació per aquest dissabte vinent, 27 d'octubre a Barcelona.
Per l'educació pública, cap retallada i Invertir en educació és construir país, són les lemes de la mobilització convocada pel MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa), amb l'objectiu de protestar contra les retallades que ja estem patint en l'educació i les que es puguin produir coincidint amb l'aprovació dels propers pressupostos de la Generalitat de Catalunya.
La manifestació arrencarà a les 18 hores des de la plaça Urquiona, en direcció a la plaça de Sant Jaume, on està previst que acabi.
Totes les plataformes i entitats socials i de l’educació, professorat, famílies i alumnes, estem cridades a participar per demostrar amb aquesta acció unitària que la nostra lluita és conjunta en favor d'una educació de qualitat i en contra de les retallades i de qualsevol reducció d'uns recursos necessaris per garantir el futur dels nostres fills i filles.

És important que les AMPA també hi siguem presents perquè la nostra veu s'escolti fort!

   Més informació  
Manifest de la convocatòria (pdf)