17 de gener 2013

Aquest diumenge es tanca la temporada 2012-2013 amb el cros de Sant Quintí de Mediona

Aquest diumenge 20 de gener l’Escola Esportiva Municipal i l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona organitzen el X Cros Escolar, que serà l’últim d’aquest curs 2012-2013 i on s’entregaran els trofeus a la regularitat.
El recorregut rodejarà la magnífica zona del Passeig de Les Deus i estarà centralitzat en el camp de futbol, on hi haurà les sortides, les arribades i els serveis (vestidors i bar -hi haurà entrepans calents-. Als vestidors del poliesportiu es podrà fer ús de les dutxes).

El cros presenta tres circuits enllaçats: el circuit gran (G) de 1.100m, el circuit mitjà (M) de 700m i el circuit petit (P) de 250m.













A continuació us detallem les edats i horaris de sortida:













Les inscripcions es podran realitzar el mateix diumenge al camp de futbol, 30 minuts abans de l’inici de la cursa. també podeu  fer-les per correu electrònic: xcrossescolar@gmail.com, abans del divendres 18 de gener, especificant:
* nom i cognoms
* escola
* data de naixement del/la participant
Si es fa la inscripció per correu electrònic, no cal fer cua i el dorsal es podrà recollir en una taula alternativa situada al costat de la zona d'inscripcions.
Hi haurà trofeus per als tres primers classificats de cada cursa (excepte en baldufes i cigronets) i també pel primer atleta local que no estigui entre els tres primers. Hi haurà medalles en Infantils (4t i 5è), Alevins (del 4t al 10è) i en Benjamí, Promoció, Mainada, Baldufes i Cigronets per a tots els participants.
Un cop finalitzat el lliurament de trofeus, es farà el sorteig d’un ordinador portàtil a càrrec del Consell Esportiu. Valdran tots els números que els participants han anat acumulant ens els diferents cros disputats fins ara.

         Col·labora amb el Banc d'Aliments:            
Porta Oli, conserves, sucre, llegums...o un donatiu de 0,50€