03 de març 2013

Cros de l'escola Balta i Elias 2013


Aquest diumenge ha tingut lloc la celebració del cros de l'escola J.Baltà i Elias de Vilafranca del Penedès. La convocatòria, amb mig miler d'atletes participants, ha resultat un èxit de participació, i la festa s'ha celebrat en un dia assolellat que ha acompanyat el bon ambient esportiu dels atletes i familiars que els acompanyaven.



Un any més, cal assenyalar el bon nivell de participació de l'alumnat de l'escola, que rep una motivació extra pel fet que el cros s'organitzi en el mateix centre. De l’escola J. Baltà i Elias s’hi van inscriure un total de 220 atletes que van obtenir 20 copes en les diferents categories: 10 copes entre els tres primers classificats i 10 copes més per premiar el primer classificat local.

            Els pòdiums               

En la categoria de Mainada femení Anahí Da Costa va aconseguir la segona posició i Aina Fernández la tercera. Agustine Gyan va ser guanyador de la categoria Mainada masculí. Yeray Marín també va ser el guanyador de la categoria Promoció masculí 2006, i en Promoció femení 2006 Jazmín Romeu va quedar en segon lloc i Aya El Bakhali, tercera. Judit Travé es va classificar segona en la Promoció femení 2005. Unai Marques va obtenir la segona posició en la categoria Benjamí masculí i Elena García també va fer segon lloc en Benjamí femení. Finalment, Arnau Marín va quedar segon classificat de la categoria Aleví masculí.
Els premis locals van ser per a: Paula Burguete (aleví femení), Roger Gutiérrez (aleví masculí), Maria Gili (benjamí femení), Oriol Montané (benjamí masculí), Núria Carmona (promoció femení 2005), Oriol Jansà (promoció masculí 2005), Xantal Pérez (promoció femení 2006), Lluís Sánchez (promoció masculí 2006), Esther Muriel (mainada femení) i Mohamed Jlilou (mainada masculí).

Volem agrair-vos a tots la participació, perquè sense els atletes que hi participen el cros no té sentit. Però també als metres de l'escola que s'hi impliquen des de fa setmanes, a tots els pares i mares que dediquen el seu temps a contribuir que tot estigui a punt i surti una mica millor, i a totes les empreses i entitats que ens donen suport i confien en aquesta festa atlètica que l'AMPA organitza cada any amb molta il·lusió.

Més informació:
Classificació (pdf)
Nota de premsa (pdf)
Col·laboradors (pdf)

Podeu veure a l'àlbum de fotografies que compartim, diferents imatges de la jornada: preparatius, curses i els podis acoseguits per les diferents categories participants al cros.
Amb el desig que us agradin, esperem tornar-vos a veure a tots l'any vinent!




Accedeix a l'àlbum de fotografies del cros escolar