21 de maig 2013

"Carnaval dels animals" de l'escola J. Baltà i Elias


Aquesta setmana, els alumnes de primer i segon cursos de primària protagonitzaran la representació del Carnaval dels Animals de Camil Saint-Saëns. Aquest és un projecte preciós que l'escola duu a terme cada any amb l'alumnat de cicle inicial: els grups de segon curs es fan càrrec de les ombres xineses i els de primer de l'expressió oral.

Demà dimecres es farà una representació per als companys de l'escola i dijous dia 23 de maig, a les 15.30 hores, l'Auditori Municipal de Vilafranca s'obrirà a les famílies que podran admirar el treball realitzat per a aquesta representació de bellesa plàstica i musical.

El carnaval dels animals
(Le carnaval des animaux) és una suite musical en 14 moviments, que va composar el compositor francés Camille Saint-Säens. Va planejar aquesta obra com una broma per a una celebració de Carnaval, l'any 1886. Hi apareixen lleons, tortugues, cangurs, gallines... i diversos animals més, amb una bona dosi de bon humor. A l'escola, es treballa aquesta peça a través de l'expressió corporal i de la representació amb ombres xineses.


Aquí en podeu veure alguns fragments. Comença l'espectacle!