29 de maig 2013

Programa d'activitats del Casal d'Estiu 2013


Fins al proper divendres 7 de juny estan obertes les inscripcions per al Casal d'Estiu 2013. Aquest any, el còmic és el centre d'interès del casal que tindrà lloc del 25 de juny al 26 de juliol a l'escola J. Baltà i Elias, organitzat pel Consell Esportiu de l'Alt Penedès.

S'ha donat a conèixer la programació de cadascuna de les cinc setmanes de funcionament del Casal d'estiu:
Grups de petits i mitjans
Grup de grans (5è i 6è)
Tríptic del Casal d'Estiu 2013
Menú del Casal d'Estiu


Algunes informacions d'interès 
sobre el funcionament del Casal d'Estiu

• L’horari del casal és de 9 a 13 hores, podent afegir l’acollida (de 8 a 9 i de 15 a 16 hores) i de servei de menjador (de 13 a 15 hores).
• Cada divendres (dilluns pels nouvinguts) donarem als nens/es una carta informativa amb la informació necessària per la setmana següent. Aquesta informació també la podreu trobar al bloc de l'AMPA.
• Si voleu que el nen marxi sol, preguem que ens signeu una autorització que us donarem.
• La festa de final d’estiu estarà oberta a tots els nens/es que hagin participat del casal,
indiferentment del nombre de dies que ho hagin fet
Acampada a l'escola. La nit del dijous 11 al divendres 12 de juliol, tots els nens i nenes que vulguin de p-3 a 6è la passarem a l’escola! Quedarem a les 20h a la porta de l’escola. Caldrà portar: el sopar, sac de dormir, aïllant, jersei per si fa fred, roba de recanvi i un lot. L’esmorzar del dia 12 s'inclou al Casal d'Estiu. L’endemà farem dia normal de casal d’estiu. S'ampliarà informació la setmana de l'acampada.

MATERIAL QUE HAN DE PORTAR ELS NENS/ES
A més d’aquest material, es pot demanar alguna cosa (material reciclable, etc.) que ho comunicarem amb antelació.
MATERIAL QUE HAN DE PORTAR EL PRIMER DIA PER DEIXAR AL CASAL:
• Els alumnes de p3 (i alumnes amb problemes –incontinències, etc-) una muda de roba sencera de recanvi dintre d’una bossa de plàstic marcat amb el nom del nen/a.
• Petits (P3 a P5): Una caixa de cartró per guardar el material pels jocs d’aigua: banyador, tovallola, xancles i protecció solar, que es quedarà a l’escola per fer les activitats d’aigua.
MATERIAL QUE HAN DE PORTAR CADA DIA AL CASAL:
• Gorra, ampolla d’aigua petita de plàstic (o cantimplora) i l’esmorzar.
• Protecció solar. Han de venir amb la protecció solar posada de casa, encara que se li pugui tornar a posar.

Inscripcions:
Per inscriure's cal fer l'ingrès per l'import corresponent a l'assistència al Casal i formalitzar la inscripció a les oficines del Consell Esportiu de l'Alt Penedès o a l'AMPA de l'escola. A més del comprovant de pagament (identificat amb el nom de l'infant inscrit), és necessari aportar la fitxa d’inscripció cumplimentada (que trobareu al tríptic) i la fotocòpia de la targeta CatSalut.

Més informació:
Consell Esportiu 93 817 37 36.