09 de febrer 2014

Fotografies de la caminada familiar de l'escola J. Baltà i Elias


Més fotos: http://goo.gl/Ni0BZs

Després de compartir una caminada en família, amb una mica de fred, però sense pluja, hem seleccionat algunes imatges de la jornada. Han estat més de 3 hores de recorregut, 9 kms, que les 70 persones que hem participat d'aquesta activitat hem completat com uns campions. Felicitar especialment els més petitons de cicle infantil, que no s'han queixat gaire, malgrat el cansament que acumulaven en el tram final.

El cicle de caminades familiars és una activitat que a l'AMPA ens agrada programar cada any, perquè és una proposta elaborada conjuntament amb l'escola i perquè ens permet la possibilitat de conèixer les famílies dels amics dels nostres fills, que poden compartir també un temps fora de l'espai escolar.

En aquest enllaç trobareu les fotos d'aquesta primera caminada del curs. Si us animeu a compartir les vostres fotografies, podeu enviar-nos-les per correu electrònic a ampabalta@gmail.com i les afegirem a l'àlbum d'imatges.

Us recordem que el 30 de març tenim la segona caminada del cicle. Es farà un recorregut per l'entorn de Sant Cugat Sesgarrigues. Animeu-vos!