11 de març 2014

400 atletes participen en el XXIII Cros del Baltà i Elias


En una jornada de sol radiant es va celebrar diumenge passat el XXIII cros escolar de l’escola J. Baltà i Elias de Vilafranca del Penedès. Uns 400 atletes van participar en les diferents categories de la cursa, que es va desenvolupar entre les 11 i les 13 hores. Organitzat per l’AMPA de l’escola, el cros és una de les activitats esportives assenyalades que cada any es repeteixen amb molta participació dins del calendari escolar i compta amb el suport de l’escola J. Baltà i Elias, l’Ajuntament de Vilafranca, el Consell Esportiu de l’Alt Penedès i l’Associació de Veïns del barri de Sant Julià.



Un any més, la participació d’alumnes del centre ha estat destacada, així com les 8 copes aconseguides per atletes del Baltà i Elias. Paula Burguete va ser la primera classificada en la cursa de categoria Aleví femení i en Aleví masculí, Òscar Beltri va ser segon. Judit Travé va ser tercera en el grup de noies de categoria Benjamí i els dos primers llocs del podi femení de Promoció 2006 van ser per a Jazmin Romeu i Xantal Pérez. Pel que fa a Promoció femenina 2007, la tercera classificada va ser Laia Manzanares. Finalment, en la categoria de Mainada femení, Ana Beltri va arribar en primer lloc i Aran Morera va ser tercera.

Els primers classificats locals de les diferents categories fora del podi van ser:  Laura Beltri (aleví femení), Aleix Pujadó (aleví masculí), Ariadna Hermosa (benjamí femení), Unai Marqués (benjamí masculí), Aya El Bakkali (promoció femení 2006), Yeray Marín (promoció masculí 2006), Esther Muriel (promoció femení 2007), Xavier Lara (promoció masculí 2007), Irati Santisteban (mainada femení) i Bernat Fígols (mainada masculí).

La jornada va ser un èxit de participació i esportivitat, gràcies especialment a la participació dels centenars de nens i nenes que van competir en les curses de les diferents categories. Des de l’AMPA volem agrair especialment la col·laboració dels mestres de l’escola, així com al grup de pares i mares que s’impliquen en l’organització per fer possible el desenvolupament del cros, i a totes les empreses i entitats que un any any més han donat suport a la convocatòria.

També podeu consultar aquí la classificació completa.

Agraïments: Consell Esportiu de l'Alt Penedès, Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Associació de Veïns de Sant Julià i forn pastisseria Sant Pau.