02 de març 2014

Rua dels Invents, rua de Carnaval 2014 de l'escola J. Baltà i Elias




Divendres passat, la Rua dels Invents de l'escola J. Baltà i Elias de Vilafranca va fer un recorregut pel barri de Sant Julià, a ritme animat i desafiant el vent.

Des de P3 fins a sisè, tots els grups feien homenatge a algun dels grans invents de la humanitat: el llapis, el telèfon, la bruíxola, les tauletes digitals o el rellotge. Les famílies omplien els carrers per donar caliu al seguici, que va ser molt lluït, participatiu i, com sempre, molt animat i alegre.
Tothom hi va posar de la seva part: els mestres dirigint unes comparses implicades, el públic animant i seguint la rua amb vocació i objectiu fotogràfic, pares i mares donant suport a l'escola per fer rutllar la rua, els músics de la Torradora Percussió i els músics de l'escola posant ritme sense parar,... i els nens i les nenes de l'escola oferint un espectacle de color i moviment. Van fer una rua espectacular i, si tenim en compte les cares que feien els protagonistes, s'ho estaven passant molt i molt bé.

De tornada a l'escola, tots a la pista, van escoltar les darreres paraules del rei Carnestoltes i amb una mica de ballaruca acomiadaven la festa fins a l'any vinent.

A l'àlbum de l'AMPA de l'escola hi trobareu les fotografies del Carnestoltes 2014: anar a l'àlbum 

Visca Carnestoltes i fins l'any que ve!!