23 d’abril 2014

Per Sant Jordi us presentem el segon número de "La Veu del Baltà"





Bon dia famílies!

Ens despertem avui amb ganes de viure una nova jornada de Sant Jordi i compartir-la amb tots vosaltres. Ens ha semblat que avui és un dia excel·lent per publicar el segon número de La Veu del Baltà, amb notícies i articles sobre l'escola que esperem que us resultin interessants i us facin gaudir d'una estona de lectura.

Des de l'AMPA l'hem preparat amb tota la il·lusió, com a obsequi en un dia tan especial com avui.
Us animem a llegir-la! Esperem que us agradi!!

I us recordem que aquesta tarda hi haurà una parada de llibres i contes al pati de l'escola. Us animem a passar-hi una estona, triar, participar de les activitats i compartir aquesta jornada en família, per arrodonir la festa que durant tot el dia els nostres fills han celebrat a l'escola.


Trobareu l'enllaç amb La Veu del Baltà a la pàgina següent:
La Veu del Baltà

* El nostre agraïment a totes les famílies que han col·laborat per fer possible La Veu del Baltà, especialment a l'Anna Noya, que ens ha 'regalat' les seves precioses il·lustracions. També a exalumnes, mestres i treballadors de l'escola que han acceptat participar d'aquest projecte, compartint els seus records i vivències al centre. Ens emociona especialment la predisposició de persones que ja no són a l'escola i que no han dubtat ni un segon a col·laborar.
A tots i a totes, moltes, moltes gràcies!