08 de maig 2014

Obertes les inscripcions per al Casal d'Estiu 2014



Ja s'acosta l'estiu i des de l'AMPA preparem l'oferta de Casal d'Estiu, obert a totes les famílies que necessitin aquest servei durant les vacances escolars del mes de juliol. El Casal d'Estiu 2014 començarà el 25 de juny i estarà en funcionament fins a l'1 d'agost. Les inscripcions es poden fer per a tot el període o per setmanes.
El proper dijous 15 de maig s'obren les inscripcions del Casal d'Estiu 2014. Com en els darrers anys, el Casal estarà gestionat pel Consell Esportiu de l'Alt Penedès. El centre d'interès en aquesta ocasió serà El Petit Príncep i al seu entorn s'organitzen moltes activitats refrescants, esportives, lúdiques,... i una sortida cada setmana. I després de l'èxit de l'any passat, enguany també passaran una nit a l'escola en tendes de campanya.

Cal tenir en compte                                                   
Calendari: del 25 de juny a l'1 d'agost
Horari: de 9h a 13h (portes obertes a les 8.30h i fins a les 13.30h)
Acollida de matí: de 8h a 8.30h
Acollida de tarda: de 15h a 16h
Servei de menjador: de 13h a 15h
Preus: 45 euros per setmana (consultar suplements d'acollida i menjador en la butlleta d'inscripció)

Inscripcions: del 15 de maig al 13 de juny
S'ha de cumplimentar la butlleta d'inscripció i entregar-la acompanyada del comprovant de pagament (especificant el nom del nen o nena) i una fotocòpia del carnet CatSalut. Podeu entregar la documentació d'inscripció a l'escola o a les oficines del Consell Esportiu de l'At Penedès.

El dimecres 28 de maig hi haurà una reunió informativa a l'Escorxador de Vilafranca, a partir de les 19 hores.

Més informació:
Butlleta d'informació i inscripció
Consell Esportiu de l'Alt Penedès