27 de febrer 2015

Novetats del cros escolar 2015, aquest diumenge 1 de març

Aquest diumenge, l'escola J. Baltà i Elias de Vilafranca acull una nova edició del cros escolar. 
Us recordem que, si no ho heu fet, mitja hora abans de cada cursa podeu inscriure-us i recollir el vostre dorsal. Els alumnes de l'escola que hagueu fet la inscripció prèviament, podreu recollir el dorsal directament en una taula al costat mateix de la taula d'inscripcions.

NOVETATS 2015

La cursa de mares i pares, que començarà a les10.45h, amb un recorregut de 2.000 metres. Si encara no esteu inscrits, ho podreu fer el mateix dia, 30 minuts abans de la cursa.

Parada de refrigeri dels alumnes de sisè de l'escola, que s'han organitzat i disposaran una paradeta de begudes i entrepans que estarà col·locada a l'entrada principal de l'escola. En aquesta parada, i durant tot el matí, podreu comprar un refrigeri a 1€. La recaptació d'aquesta venda anirà destinada a finançar l'excursió de fi de curs.

Col·laboració amb la Marató de donació de Sang. Veure-ho que al pati de l'escola hi ha penjada una pancarta de la Marató de donació de Sang que es farà a Vilafranca del Penedès el dilluns dia 2 de març. Us animem a tots a participar-hi donant suport a la convocatòria, penjant les vostres fotogrfies a les xarxes socials amb l'etiqueta #JoDono.

Us animem a tots a participar-hi!