04 de març 2015

L’escola J. Baltà i Elias aconsegueix una dotzena de podis en el seu XXIV cros escolar




El passat diumenge 1 de març es va celebrar el XXIV cros de l’escola J.Baltà i Elias de Vilafranca. En un dia assolellat, els atletes i les seves famílies van gaudir d’una jornada esportiva en un molt bon ambient. La participació es va mantenir en el mateix nivell d’anteriors edicions, consolidant aquest cros organitzat per l’AMPA amb el suport de l’escola i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, el Consell Esportiu de l’Alt Penedès i l’Associació de Veïns del barri de Sant Julià.

En aquesta edició es va celebrar per primer cop una cursa de pares i mares, que va comptar amb força assistència d’atletes familiars d’alumnes, però també d’alguns mestres del claustre, inclòs el director de l’escola que es va animar a participar. Cal remarcar la gran presència d’alumnes i exalumnes en les diferents categories atlètiques, amb la consecució d’un total de 12 podis per part d’alumnat del centre, un molt bon resultat des del punt de vista estrictament esportiu.

Aquest cros escolar, que ja compta amb una gran tradició, aplega infants des dels 3 fins als 13 anys i, des d’aquest any, també una cursa per a adults denominada ‘cursa de pares i mares’. Les curses, que van dels 100 als 2.000 metres, en funció de l’edat dels atletes, es desenvolupen principalment dins les instal·lacions de l’escola, tot i que els atletes més grans realitzen un circuït que surt de l’escola i recorre alguns carrers del barri de Sant Julià. Aquest fet li dóna un valor afegit, ja que connecta l’escola amb el barri i a la inversa. 

Des l’AMPA volem agrair la participació de tots els atletes, del públic assistent i, especialment, de tots els col·laboradors que amb la seva tasca han fet possible una nova edició del cros.

Consulta la classificació (pdf)