30 d’abril 2015

L'11 de maig s'obren les inscripcions per al Casal d'estiu 2015



El proper 11 de maig s'obre el termini d'inscripcions per participar en la propera edició del Casal d'estiu a l'escola, que tindrà lloc entre el 29 de juny i el 31 de juliol. L'activitat és oberta a totes les famílies de Vilafranca del Penedès i les inscripcions es poden fer per tot el període o per setmanes.

El Casal lúdico-esportiu de l'escola J. Baltà i Elias estarà gestionat pel Consell Esportiu de l'Alt Penedès, amb un horari de funcionament de 8.30h a 13.30h. Hi haurà servei d'acollida de 8 a 8.30h, servei de menjador de 13 a 15h i acollida de tarda fins a les 16h. 

En el marc del Casal d'estiu s'organitzen moltes activitats refrescants, esportives, lúdiques, gimcanes, tallers... una sortida cada setmana i una nit en tenda de campanya a l'escola! El centre d'interès d'aquest any són els contes cavallerescos.

Cal tenir en compte
Calendari: del 29 de juny al 31 de juliol
Horari: de 9h a 13h (portes obertes a les 8.30h i fins a les 13.30h)
Acollida de matí: de 8h a 8.30h
Acollida de tarda: de 15h a 16h
Servei de menjador: de 13h a 15h
Preus: 45 euros per setmana per a socis de l'AMPA (consultar suplements d'acollida i menjador en la butlleta d'inscripció).

Inscripcions: de l'11 de maig al 19 de juny

S'ha de cumplimentar la butlleta d'inscripció i entregar-la acompanyada del comprovant de pagament (especificant el nom del nen o nena) i una fotocòpia del carnet CatSalut del nen/a inscrit/a. 
Podeu entregar la documentació d'inscripció a l'escola o a les oficines del Consell Esportiu de l'At Penedès (a les instal·lacions del pavelló de la Gamba, a la zona esportiva municipal).

REUNIÓ INFORMATIVA A L'ESCORXADOR
El dimecres 27 de maig hi haurà una reunió informativa a l'Escorxador de Vilafranca, a partir de les 19 hores.              

Més informació:
Butlleta d'informació i inscripció (pdf)
Consell Esportiu de l'Alt Penedès

CALENDARI D'ACTIVITATS
Grup Petits (pdf)
Grup Grans (pdf)