17 d’abril 2015

Setmana de Sant Jordi l'escola

S'acosta la Diada de Sant Jordi i aquest any, l'escola i l'AMPA estem preparant conjuntament un programa d'activitats per a tota la setmana, 4 dies amb propostes obertes a totes les famílies.

Estem preparant un seguit d'activitats que esperem siguin del vostre interès i pugueu gaudir-les cada tarda, a partir de les 16.30h, quan l'escola romandrà oberta per visitar exposicions, tallers, conta-contes... propostes variades que engeguem en una primera edició i que esperem pugui créixer en propers cursos escolars.

Aquest és el programa previst:



Dilluns, dia 20 d'abril
A les 16.30h
* Exposició "Padrins de lectura", una mostra de l'activitat de promoció de la lectura compartida entre l'alumnat de primer i cinquè de primària. Podrem conèixer una mica més aquest projecte que tots els nostres fills i filles gaudeixen amb molta implicació i motivació.
* Exposició de textos de Sant Jordi elaborats pels alumnes.
* Sessió de contacontes a la Biblioteca.

Dimarts, dia 21 d'abril
A les 16.30h
* Tallers de manualitats. Organitzats per alumnes de cicle superior, els tallers es dividiran per cicles (infantil, inicial i mitjà), amb l'objectiu que tothom que ho vulgui pugui participar-hi.
* Photocall: Fés la teva foto de Sant Jordi. 

Dimecres, dia 22 d'abril
A les 16.30h
* Demostracions de les extraescolars de Sensibilització musical, Percussió i Multiesports.
* Berenar al Baltà. Parada, gestionada per l'alumnat de sisè de primària a benefici de fi de curs.

Dijous, dia 23 d'abril
A les 8.30h
*Parada de venda de roses, a càrrec de l'alumnat de sisè curs de primària.

A les 12.30h
* Parades d'intercanvi de llibres a la pista de l'escola. Tots els alumnes podran intercanviar els seus contes i llibres en les diferents parades que es prepararan.
* Parada de venda de roses, a càrrec de l'alumnat de sisè curs de primària.

A les 16.30h
* Parades d'intercanvi de llibres a la pista de l'escola. Tots els alumnes podran intercanviar els seus contes i llibres en les diferents parades que es prepararan.
* Parada de venda de roses, a càrrec de l'alumnat de sisè curs de primària.
* Photocall: Fés la teva foto de Sant Jordi. 



CRIDA DE VOLUNTARIS
Per tirar endavant el programa, necessitem famílies col·laboradores que puguin donar suport als tallers i a les diferents parades d'intercanvi de llibres i venda de roses.
Agraïrem molt que ens feu saber la vostra disponibilitat indicant-ho personalment al despatx de l'AMPA, o per correu electrònic a l'adreça ampabaltajunta@gmail.com, indicant nom i cognoms, telèfon i/o mail de contacte. 
La Junta de l'AMPA som un grup reduït de persones que no pot cobrir totes les franges horàries i activitats que es volen tirar endavant per impulsar la setmana de Sant Jordi a la nostra escola. Creiem que val la pena intentar-ho i per això tota l'ajuda que pugueu aportar serà molt ben rebuda. 
MOLTES gràcies!

Els dies i franges horàries que cal suport són els següents:

DIMARTS, 21 d’abril 
 A les 16h
Suport als tallers que organitzen els alumnes de sisè per als més petits.Muntatge i dinamització de l'activitat  Fes la teva foto de Sant Jordi.

DIMECRES, 22 d’abril

A les 15h
Activitat Berenar al Baltà!, a càrrec dels alumnes de sisè. Muntatge de la carpa i suport en l’activitat de venda.* Ens agradaria comptar especialment amb la implicació de les famílies de 6è.
A les 16h
Preparació del menjador pel l'activitat de música.

DIJOUS, 23 d’abril  

Diada de Sant Jordi. 
A les 8h
Suport a la parada de venda de roses, a càrrec dels alumnes de sisè. Muntatge de la carpa i suport l’activitat de venda de 8.30h a 9h.
A les 9h
Suport per a l’organització de les parades d’intercanvi de llibres a l’escola. Muntatge de les 9 taules i col·locació de llibres.
A les 12.30h
Suport a les parades d’intercanvi de llibres a l’escola. Necessitem almenys un voluntari per cadascuna de les 9 taules que els nens i nenes visitaran per fer l’intercanvi.Suport a les parades de venda de roses a càrrec dels alumnes de sisè.
A les 16.30h
Suport a les parades de venda de roses a càrrec dels alumnes de sisè.Muntatge i dinamització de l'activitat  Fes la teva foto de Sant Jordi.