19 de juny 2015

Canvis en l'equipació esportiva del Baltà i Elias


A partir del proper curs 2015-2016, hi haurà novetats en l'adquisició de samarreta i pantaló curt del xandall de l'escola J. Baltà i Elias. L'AMPA, d'acord amb l'escola, ha substituït els polos (tant de màniga curta com màniga llarga) per una samarreta de cotó. Igualment, el teixit del pantaló curt es canvia per un model amb un teixit més fresc, d'acord amb les dates d'utilització d'aquesta peça. Els colors i disseny de l'equipació es mantenen, per la qual cosa, tota la roba esportiva adquirida fins ara, es podrà continuar utilitzant amb normalitat.

A la darrera assemblea general de socis es va plantejar per part d’alguns pares i mares assistents, la possibilitat de buscar una opció per un costat més econòmica i per una altra banda, confeccionada amb teixit de cotó, més adequat per als mesos de calor.



Els nous preus de roba esportiva abarateixen sensiblement el preu de la samarreta i el pantaló curt. El preu del xandall es mantè. A les famílies se'ls aplicarà un descompte en el preu de venda.

XANDALL (2 Peces)                        Totes les talles   34,20 €   Socis: 28,50 €
PANTALÓ LLARG                           Totes les talles  18,85 €    Socis: 15,70 €
SAMARRETA COTÓ (M/Llarga)      Totes les talles 11,00 €    Socis:  8,50 €
PANTALÓ CURT                             Totes les talles 11,00 €    Socis:  9,00 €
SAMARRETA COTÓ (M/Curta)      Totes les talles  8,50 €     Socis: 6,50 €

Les noves comandes, ja arribaran amb els nous models de samarreta i pantaló curt, mentre que el xandall (pantaló llarg i jaqueta) continua essent el que s’ha utilitzat en els darrers anys.

Podeu utilitzar el full de comanda per fer-nos arribar la sol·licitud de roba esportiva per al curs vinent.