04 de juny 2015

Sopar de fi de curs 2014-2015. No hi falteu!


Com ja us vam anunciar fa uns dies, us proposem acomiadar el curs 2014-2015 amb una celebració oberta a totes les famílies per al proper divendres 19 de juny de 2015. La festa començarà a la tarda, a partir de les 17h, amb activitats, jocs i tallers per a totes les edats.
La celebració també acollirà el comiat dels alumnes de sisè curs, promoció que enguany deixa l'escola per començar la seva etapa a l'institut. Com en els darrers anys, farem el lliurament de les orles a tots els alumnes.
Durant la tarda, el jurat també triarà la millor proposta del concurs de postres que cada any es realitza prèviament al sopar. Us animem a participar-hi i després podrem tastar cadascuna de les propostes realitzades. Podeu presentar-nos les vostres postres al llarg de la tarda.
Al vespre, hi haurà un sopar popular. El menú d'aquest any és de macarrons a la bolonyesa i gelat per als infants i amanida de pasta, butifarra amb patates confitades, postre i cafè per als adults. La festa acabarà amb música i sorteig de diferents lots de productes.
Els tiquets al preu de 3,95€ (menú infantil) i 8,50€ (menú d'adults) ja són a la venda al despatx de l'AMPA.

No hi falteu!!