20 d’octubre 2015

Sol·licitud de compactació al servei de menjador de l'escola




El proper dilluns 26 d'octubre s'inicien les compactacions del servei de menjador escolar, després que el Consell Comarcal de l'Alt Penedès n'hagi comunicat aquesta setmana l'autorització. Aquesta setmana, les famílies becades interessades a fer compactació de l'ajut podran formalitzar la sol·licitud al despatx de l'AMPA, en l'horari d'atenció a les famílies: de dilluns a divendres de 9 a 9,30h i dijous de 16,30 a 17h.

Les famílies amb percentatge de beca concedida han rebut aquesta setmana una nota informativa, on s'especifiquen les condicions per accedir al servei de compactació, així com el full de sol·licitud que caldrà lliurar a l'AMPA degudament omplert i signat. L'AMPA encara no ha rebut totes les resolucions dels ajuts per part del Consell Comarcal. A mida que vagin arribant les que estan pendents de valoració, avisarem les famílies que, en cas de necessitar-ho, podreu tramitar la sol·licitud de compactació.

Per sol·licitar la compactació de l'ajut és necessari:
- Escollir un total de 5 dies repartits en dues setmanes, cadència que es repetirà al llarg de tot el curs. Un cop presentada la sol·licitud no es podran canviar.
- Podreu fer ús de la compactació qualsevol dia de la setmana, de dilluns a divendres.
- Escollir un dels dos menús disponibles (a banda de les dietes específiques per al·lèrgies o intoleràncies, per a les quals és necessària la corresponent prescripció mèdica).
* MENÚ 1, és el menú estàndard, basat en la dieta mediterrània, que inclou tots els grups d’aliments.
* MENÚ 2, que substitueix la carn per ous, peix i làctics. 

IMPORTANT
Donat que les instruccions per oferir la compactació han arribat ara, les famílies usuàries d'aquest recurs podreu recuperar els dies que us corresponien des del 14 de setembre fins al 23 d’octubre. Per això, se us entregaran els tiquets de menjador que us corresponguin fins a la data i els podreu utilitzar de forma esporàdica, dipositant el tiquet en les bústies de menjador, expressament habilitades per a aquest servei. Recordeu que aquests tiquets només tindran validesa durant els mesos de novembre i desembre 2015.

Més informació: