03 de febrer 2016

Enquesta sobre les activitats extraescolars




Enguany des de l'AMPA de l'escola s'ha treballat per oferir una oferta renovada d'activitats extraescolars i ens interessa molt conèixer l'opinió de les famílies usuàries d'aquest programa, en relació a les activitats que els vostres fills i filles realitzen.

La comissió d'extraescolars ha preparat un formulari de valoració amb l'objectiu de millorar el servei d'activitats extraescolars que hem ofert per aquest curs 2015-2016, tot començant a pensar en la proposta de l'any vinent.

En els propers dies es farà un enviament de l'enquesta per correu electrònic a les famílies. Us agrairem la vostra col·laboració amb la resposta del formulari. La vostra opinió ens ajudarà a continuar millorant el servei.

Les famílies que enguany no utilitzen el servei d'activitats extraescolars també poden fer arribar els seus suggeriments i propostes per al proper curs a l'adreça de correu electrònic ampabaltaactivitats@gmail.com

Us recordem que l'horari d'atenció a les famílies sobre les activitats extraescolars és els dimarts de 16.30 a 17 hores.