30 d’abril 2016

Casal d'estiu 2016

Del 9 de maig al 17 de juny es poden fer les inscripcions per participar en la propera edició del Casal d'estiu 'Cuina't l'estiu', que tindrà lloc al Baltà i Elias del 27 de juny al 29 de juliol. L'activitat és oberta a nens i nenes de P3 a 6è de totes les famílies de Vilafranca del Penedès i les inscripcions es poden fer per tot el període o per setmanes.

El Casal lúdico-esportiu de l'escola estarà gestionat pel Consell Esportiu de l'Alt Penedès, amb un horari de funcionament de 8.30h a 13.30h. Hi haurà servei d'acollida de 8 a 8.30h, servei de menjador de 13 a 15h i acollida de tarda fins a les 16h (amb un mínim d'inscripcions).

En el marc del Casal d'estiu s'organitzen moltes activitats refrescants, esportives, lúdiques, gimcanes, tallers... una sortida cada setmana i una nit en tenda de campanya a l'escola! El centre d'interès d'aquest any és la cuina.

Calendari d'activitats petits (pdf)
Calendari d'activitats grans (pdf)

Per tenir en compte:
Calendari del 29 de juny al 31 de juliol
Horari de 9h a 13h (portes obertes a les 8.30h i fins a les 13.30h)
Acollida de matí de 8h a 8.30h
Acollida de tarda de 15h a 16h
Servei de menjador de 13h a 15h
Preus 45 euros per setmana per a socis de l'AMPA (consultar suplements d'acollida i menjador en la butlleta d'inscripció).



Inscripcions del 9 de maig al 17 de juny
S'ha de cumplimentar la butlleta d'inscripció i entregar-la acompanyada del comprovant de pagament (especificant el nom del nen o nena) i una fotocòpia del carnet CatSalut del nen/a inscrit/a.
Podeu entregar la documentació d'inscripció a l'escola o a les oficines del Consell Esportiu de l'At Penedès (a les instal·lacions del pavelló de la Gamba, a la zona esportiva municipal).

REUNIÓ INFORMATIVA A L'ESCORXADOR
El dimecres 25 de maig hi haurà una reunió informativa a l'Escorxador de Vilafranca, a partir de les 19 hores.

Més informació:
Butlleta d'informació i inscripció (pdf)
Consell Esportiu de l'Alt Penedès