10 de juny 2016

Guia per a famílies de P3

Detallem a continuació algunes informacions importants per a les famílies de P3 que aquest curs vinent s'incorporen a l'escola, a mode de guia i documentació necessària en relació amb els serveis que ofereix l'AMPA.

  Informació sobre l'AMPA  
L'AMPA de l'escola J. Baltà i Elias representa les famílies del centre, amb l'objectiu de participar en l'educació dels nostres fills i filles i inverteix tots els seus recursos en benefici de l'escola i el seu alumnat. És una associació oberta a la participació de les famílies i podeu contactar-hi per qualsevol suggeriment o proposta de col·laboració.
En el nostre tríptic informatiu (pdf) detallem els principals serveis i funcions de l'AMPA.

Del 27 de juny al 8 de juliol ens podeu trobar al despatx de l'AMPA a l'escola i abans de començar el curs, el 8 de setembre, a les 18.30h, hi haurà la reunió informativa del servei de menjador i extraescolars, on us facilitarem informació per resoldre qualsevol necessitat que pugueu tenir.

  Associar-se a l'AMPA  
La quota del proper curs 2016-2017 serà de 35€, aquesta és anual i per família.
És imprescindible omplir i retornar el full de dades i autoritzacions que us hem fet arribar. En aquest full us demanem les vostres dades, que ens seran del tot necessàries per al bon desenvolupament de totes les activitats i gestions que portem a terme.
* Formes de pagament

Aquests documents, igual que les inscripcions als serveis que requeriu i que detallem a continuació, s'han de retornar emplenats abans del 8 de juliol. 

  Ús dels serveis de l'AMPA  


Menjador
Si preveieu fer ús del servei de menjador cal que ens feu arribar omplert el full de previsió. 
Trobareu en aquest enllaç informació d'interès sobre el menjador escolar. El proper 8 de setembre a les 18.30 hores convocarem una reunió informativa oberta a totes les famílies de l'escola per donar a conèixer el funcionament del servei i resoldre dubtes que tingueu. 
Cal tenir en compte que l'alumnat de P3 inicia el curs amb horari d'adaptació, així que començaran a fer ús del menjador el 15 de setembre. 
Les famílies associades a l'AMPA gaudiran d’un descompte en el preu del servei. 

Serveis d'acollida matí, migdia i tarda
Si preveieu fer ús del servei d'acollida de matí, migdia o tarda, cal que ens feu arribar omplert el full de previsió.  Podeu consultar en aquest enllaç informació d'interès sobre el servei d'acollida.
Cal tenir en compte que l'alumnat de P3 inicia el curs amb horari d'adaptació, així que els tres primers dies d’escola, no faran ús d’aquests serveis. Començaran el dijous 15 de setembre.
Per fer ús d'aquest servei, cal ser soci de l'AMPA.

Activitats extraescolars
Us adjuntem el full d'inscripció del programa d’activitats extraescolars per al curs vinent per si us interessa inscriure el vostre fill o filla en alguna de les propostes previstes.
Podeu consultar tota la informació i la normativa a l'apartat d'Extraescolars. El programa d'activitats extraescolars començarà la primera setmana del mes d’octubre.
Per fer ús d'aquest servei, cal ser soci de l'AMPA.

Roba esportiva
Totes les famílies que necessiteu roba esportiva, podeu fer la reserva a través del full de comanda específic.  Al començament de curs us notificarem la rebuda d’aquesta comanda.
El xandall és recomanable, però no obligatori en el cicle d’educació infantil.
Les famílies associades a l'AMPA gaudiran d’un descompte en el preu de la roba esportiva. 


  Com contactar amb l'AMPA  
* Presencialment, al despatx del segon pis de l'edifici de primària
   Dies: del 27 de juny al 8 de juliol, i 5, 6 i 7 de setembre
   Horari: de dilluns a divendres, matins de 9 h a 11 h. Dimarts i dijous tarda, de 15 h a 16 h
* Per telèfon al 93 890 43 63
* Per correu electrònic a l'adreça ampabaltafamilies@gmail.com
* Podeu seguir-nos al blog http://ampabalta.blogspot.com i al grup de facebook per a famílies de l'escola www.facebook.com/groups/ampabalta

Podeu trobar tota la documentació a l'apartat de Documents del blog, on hi recollim informacions diverses i serveis relacionats amb l'AMPA.

Ens agradaria molt que passéssiu a conèixer l'AMPA i fer-vos socis per gaudir de totes les gestions i serveis que us oferim, així com participar de totes les activitats de col·laboració entre les famílies i l'escola.