09 de juny 2016

Nou procediment de renovació de famílies sòcies de l'AMPA

Per tal de millorar la gestió administrativa i estalviar a les famílies un mateix tràmit cada curs escolar, la renovació dels socis de l'AMPA pel proper curs serà automàtica, llevat que es presenti un escrit de baixa abans del 8 de juliol. Podeu demanar un formulari estàndar al despatx de l'Ampa o fer-ne la descàrrega en aquest enllaç.

La quota de l’AMPA és de 35€ anuals per família. Les famílies associades gaudiran de descomptes en els preus de tots els productes i serveis gestionats per l’AMPA.

Aquelles famílies que siguin sòcies i hagin d'informar de canvis en les seves dades bancàries, telèfon, mail, etc, de cara el proper curs cal que omplin el formulari de dades de soci de l'Ampa, marcant la casella de “modificació de dades”. Podeu demanar aquest formulari al despatx de l'Ampa o fer-ne la descàrrega en aquest enllaç.

Aquelles famílies que no siguin sòcies i ho vulguin ser cal que omplin el formulari de dades de soci de l'Ampa marcant la casella de “alta” d'aquest mateix formulari.


Inscripcions a serveis i activitats

Aquesta setmana us hem fet arribar els documents que caldrà que ens retorneu emplenats abans del 8 de juliol, amb totes les dades, per accedir als serveis que pugueu necessitar.

- Full de menjador. Si preveieu fer ús del servei de menjador, cal que ens feu arribar el formulari de menjador amb les vostres dades.

- Full d’acollida. Si preveieu fer ús del servei d’acollida, especialment la de matí, cal que ens ompliu el full de previsió.

- Activitats extraescolars. Us adjuntem el full d'inscripció del programa d’activitats extraescolars per al curs vinent per si us interessa inscriure el vostre fill o filla en alguna de les propostes previstes.

A l'apartat de Documents del blog podreu descarregar-vos tots els formularis i documentació necessària.

Podeu fer arribar la documentació a l’AMPA:
* Al despatx:
- del 15 al 21 de juny, en horari de dilluns a divendres de 9,05 a 9,30h i els dijous de 16,30 a 17h.
- del 27 de juny al 8 de juliol, de dilluns a divendres matins de 9 a 11h i dimarts i dijous tarda de 15 a 16h. 
* En un sobre tancat a la bústia de l’AMPA, identificat amb el nom de la família.

Més informació:
Per telèfon al 93 890 43 63
Per mail a l’adreça ampabaltafamilies@gmail.com
Al blog http://amapabalta.blogspot.com
Al grup de facebook Ampa Baltà i Elias

El proper 8 de setembre, a les 18.30h, convocarem una reunió informativa per donar-vos a conèixer el funcionament dels diferents serveis que gestiona l’AMPA i aclarir els dubtes que pugueu tenir.