08 de març 2017

La biblioteca reprén l'activitat amb millores de l'espai i servei


La setmana que ve es torna a posar en funcionament el servei de biblioteca en horari extraescolar, a càrrec de l'AMPA. La biblioteca reprén l'activitat en un espai renovat, un nou fons bibliogràfic i el punt d'accés a internet per a ús escolar, i obrirà les tardes de dilluns a dimecres, de 16,30 a 17,30h.


Durant tot l'horari de funcionament, hi haurà servei de consergeria per sortir de l'equipament. Cal tenir en compte però les condicions de sortida, segons el curs de l'alumnat.


El claustre de l'escola i l'AMPA han estat treballant en els darrers mesos per millorar l'espai i el servei de la biblioteca en benefici de tota la comunitat educativa. Esperem que en gaudiu!



CONDICIONS D'ACCÉS
  • L'alumnat de P3, P4, P5, 1r i 2n haurà de fer ús de la biblioteca en horari extraescolar, amb l'acompanyament d'una persona adulta que se'n faci responsable. Els infants no podran quedar-se sols a les instal·lacions. 
  • L'alumnat de 3r i 4t haurà de portar una nota a l'agenda, signada per la mare o pare, indicant qui serà la persona que el recollirà. Cap alumne de cicle mitjà podrà marxar sol de la biblioteca. 
  • Pel que fa a l'alumnat de 5è i 6è podrà tornar sol a casa, si duu una una nota a l'agenda, signada pel pare o mare, autoritzant que pugui marxar sol i indicant l'hora de sortida.