01 d’abril 2017

Crida de voluntaris per Sant Jordi al Baltà



De cara a la celebració de la setmana de Sant Jordi al Baltà, demanem la col·laboració per a dues de les activitats programades.

PARADES D'INTERCANVI DE LLIBRES
Es necessiten persones col·laboradores que puguin donar suport a les diferents parades d'intercanvi de llibres de l'activitat de divendres dia 21 d'abril a la tarda.
Agraïrem molt que ens feu saber la vostra disponibilitat indicant-ho personalment al despatx de l'AMPA, o per correu electrònic a l'adreça ampabaltaactivitats@gmail.com, indicant nom i cognoms, telèfon i/o mail de contacte.


SESSIÓ DE CONTA-CONTES D'ARREU DEL MÓN
Fem una crida a les famílies: mares, pares, germanes, germans, àvies, tietes, padrins... que vulguin compartir una estona de contes amb els nens i nenes de l'escola el dimarts 18 d'abril. Es tracta d'una proposta nova i participativa, oberta a la col·laboració de totes les persones amb ganes d'explicar un conte.
Les persones que hi vulguin participar podeu indicar-ho a l'AMPA, personalment al despatx de l'escola, o per correu electrònic a l'adreça ampabaltafamilies@gmail.com, indicant nom i cognoms, telèfon i/o mail de contacte.