04 d’abril 2008

Mostra de teatre infantil i juvenil

Diumenge 30 de març es va iniciar la Mostra de Teatre Intantil i Juvenil a Cal Bolet amb l’actuació de les obres “Mar d’aprop” (alumnes de 6è del CEIP Estalella Graells) i “Les olives” (alumnes de 1er i 4rt de primària del Col.legi del Carme)

Aquest és un esdeveniment teatral on els protegonistes són els actors i les actrius més joves de Vilafranca i on els espectadors s’ho passen pipa veient com els petits de casa treuen l’actor o l’actriu que porten a dins.

La propera sessió serà el diumenge 13 d’abril a les 18:00 h. amb l’actuació dels alumnes del CEIP Balta Elies amb l’obra “Colors” i també els alumnes del Col.legi Sant Josep amb l’obra “Tal faràs tal trobaràs”, del CEIP Estalella Graells amb l’obra “Perduts” i CEIP Cristòfor Mestre amb l’obra “Si les parets parlessin…”.

Finalitzarà la Mostra d’enguany el dia 20 d’abril amb les actuacions dels alumnes del Col.legi Sant Ramon de Penyafort amb “Les armes de bagatel.la” i “Els maldecaps reials” i el Col.legi del Carme “El malalt imaginari”

Organitza: AMPES de les escoles Baltà Elies, Estalella Graells i Cristòfor Mestre, Col.legis del Carme, Sant Josep i St. Ramon de Penyafort. Espai de Formació i iniciatives Teatrals i Patronat del Teatre Municipal Cal Bolet

Esther Ferrer