04 de març 2010

El Cross fa rècord


Rècord de participació al Cross Baltà Elias amb quasi 500 participants.


L’escola CEIP Baltà Elias ha viscut aquest diumenge una jornada esportiva extraordinària en motiu del cross organitzat per l’AMPA de l’escola. S’han superat amb escreix totes les expectativas de l’organització amb un alt nombre de participants en totes les categories.

La implicació de l'escola en aquest esdeveniment ha estat molt notable, com demostren els quasi 250 alumnes de la mateixa que han participat a la cursa, destacant la motivació i el gran treball realitzat per l’equip de mestres d’Educació Física que han contribuit en gran part a conseguir aquesta gran participació.

Quasi tots els participants van rebre com a obsequi una bossa amb diversos objectes de regal. Malhauradament, l’organització va veure’s desbordada per aquesta alta participació i no va poder obsequiar als participants en la última categoria en esgotar-se totes les existències.

Com a novetat, també es va preparar una simpatica sorpresa a tots els alumnes de l’escola participants, consistents en una semarreta amb l’estampació de la “mascota” del Cross que es va escollir en concurs entre els mateixos alumnes.

Al lliurament de premis, van participar, entre altres, la regidora d'Esports de l’Ajuntament de Vilafranca.

El Cross, organitzat per l’AMPA del Baltà Elias, ha estat possible també gràcies a la col•laboració de l’AAVV de Sant Julià, el CEIP Baltà Elias i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

També cal donar les gràcies als pares, mares i totes les persones voluntàries que han vetllat pels controls i bon desenvolupament de la cursa.

Esther