20 de novembre 2012

Alumnes de l'escola canten al disc de La Marató de TV3


Les veus de 85 alumnes de l'escola es podran escoltar en el disc de La Marató de TV3, que es posarà a la venda el proper 2 de desembre amb els diaris d'àmbit català que tenen edició dominical. Concretament, seran les veus dels nens i nenes de quart i cinquè de l'escola J. Baltà Elias, les que sonaran al costat de 1.500 veus més de nens i nenes de 41 escoles de tot Catalunya, en la cançó número 11 del disc Obre els Ulls.
Informació dels intèrprets de la cançó 'Obre els Ulls' del disc de La Marató.


   Projecte Obre els Ulls  
La base del disc de La Marató ha estat sempre incorporar al català cançons que són en una altra llengua i que tinguin un tema comú en sintonia amb La Marató. Aquesta edició però es presenten dues cançons originals, una de les quals és Obre els ulls, cantada per Els Catarres i 1.551 nens i nenes, sincronitzats per Marc Parrot. El projecte neix com una una iniciativa del Camp d'Aprenentage Pau Casals del Vendrell, on els alumnes de 41 escoles de Catalunya han enregistrat la cançó. La música d'Obre els ulls és de David Melgar i la lletra, de Joan Gibert.

Volem felicitar especialment l'equip de mestres de l'escola i agrair-los la feina, perquè els nostres fills i filles puguin participar en projectes com aquest, que els suposa un aprenentatge i una experiència positiva i, a més, ofereix uns valors extra que ens enorgulleix. Felicitats!


Amplia la informació:
Informació al bloc de l'escola
Informació publicada al setmanari El 3 de vuit
Notícia a El 3 de vuit TV
Secció El Pom de Dalt
Web de La Marató de TV3
Escolta un fragment de les cançons del disc