21 de desembre 2012

Assemblea General de l'AMPA


Aquesta setmana s'ha celebrat Assemblea General Ordinària de l'AMPA, amb l'aprovació dels pressupostos per aquest curs 2012-2013, així com els comptes del curs passat.
Per aquest curs, l'AMPA gestiona un pressupost previst de 277.434,24 euros. En l'assemblea es van comentar les principals partides que es destinen al servei de menjador, llibres de text o les aportacions que cada any es fan a l'escola col·laborant en les celebracions de Sant Jordi, Nadal, la festa de fi de curs o Carnaval, així com el cros escolar, la biblioteca i material divers. Com a novetat, aquest any s'ha finançat des de l'AMPA un aparcament per a bicicletes que aquests dies s'instal·larà al recinte de l'escola.

Nova junta
En el decurs de l'assemblea es van fer nous nomenaments a la junta directiva de l'AMPA. Després de la crida que la junta de l'AMPA va fer l'any passat per a la incorporació d'un nou equip, s'ha incrementat la participació i, a petició dels nous membres, el relleu es farà de forma gradual. S'han renovat els càrrecs de responsables de Secretaria i Tresoreria, i es mantenen la presidenta i el vicepresident per a una propera convocatòria de renovació.
Els nous membres de la junta de l'AMPA es mostren il·lusionats amb l'encàrrec de continuar la tasca que s'està duent a terme en els últims anys, però s'ha valorat, que l'experiència de la junta actual és necessària per garantir aquesta continuïtat, i que un relleu progressiu és molt més adequat i positiu per a l'escola que la renovació total de membres.


El director de l'escola, Paton Felices, va ser present a l'assemblea, donant suport a la línia de treball que escola i AMPA es plantegen per als propers cursos.

     MEMBRES DE LA JUNTA DE L'AMPA     
Presidenta: Tània El-Khouri
Vicepresident: Joan Recasens
Tresorera: Elena Méndez
Secretària: Ester Boher
Vocals: Anna Soldevila, Cristina Soler, Iolanda Duque, Miquel Travé, Maite Fernández, Nati Ceballos, Josefina Rodríguez, Ruth Aristizabal, Emma Ferran, Manel Santisteban, Cristina Esteso, José González, Ana María Granados.