25 de febrer 2013

Actualització de circuits: Tot a punt per al cros de l'escola Baltà i Elias

Aquest diumenge vinent, 3 de març, l'escola J.Baltà i Elias acollirà la XXII edició del Cros, un clàssic que  cada any preparem amb molta il·lusió. Esperem que la participació sigui excel·lent, com en les darreres edicions i que puguem veure molts joves atletes disfrutant de la convocatòria esportiva.

El cros està organitzat per l’AMPA del centre, amb la col·laboració de l’escola J. Baltà i Elias i el suport del Consell Esportiu de l’Alt Penedès, l’AVVdel barri de Sant Julià i el Patronat Municipal d’Esports.

La competició es durà a terme dins de l’escola i en l’entorn del barri de Sant Julià, a partir de les 11 hores del matí amb la categoria infantil i s’aniran succeïnt de forma consecutiva cadascuna de les categories seguint l’horari establert fins a acabar amb els més petits.

Horaris de sortida de les diferents categories

       Inscripcions       
Tots els atletes que hi vulguin participar s’hauran d’inscriure i recollir el seu dorsal a la taula d’inscripcions situada al menjador de la mateixa escola, mitja hora abans de l’inici de la seva cursa
Els alumnes de l'escola J. Baltà i Elias s’hauran inscrit amb anterioritat i recolliran el seu dorsal, en una taula alternativa, que també hi haurà al menjador. 

          Circuits           
Hi ha diferents circuits que recorren l'interior de l'escola i part de l'exterior. 
Us detallem plànol (pdf) dels diferents circuïts, segons la categoria:

Més informació