07 de març 2013

Jornada de portes obertes a l'escola Baltà i Elias


Aquesta tarda ha tingut lloc la jornada de portes obertes a l'escola. La direcció del centre s'ha adreçat a les famílies assistents, en una reunió informativa sobre l'escola i els seus objetius. La xerrada ha tingut lloc al menjador del centre, davant del grup de pares i mares que han volgut conèixer la nostra escola.

Fotografies de la jornada de portes obertes

El director Paton Felices ha exposat les principals línies de treball a l'escola:
- Vetllar pel desenvolupament global de l'alumnat
- Escola inclusiva i atenció a la diversitat
- Arrelada a l'entorn
- Oberta a la participació de la comunitat educativa
- Foment de la comunicació i el diàleg com a base de la convivència

La complicitat entre l'escola i la família és un dels eixos que la direcció ha destacat com a element important per a l'educació dels infants. D'altra banda, s'ha referit a l'educació en els valors, paral·lela a la formació intel·lectual, com a eina per afavorir un creixement personal global de l'alumnat: capacitat de relació social, capacitat de gestió de conflictes, gestió emocional...

Després de la reunió informativa, les famílies assistents han pogut visitar els diferents espais i aules de l'escola, acompanyades de l'equip directiu.

L'AMPA també ha intervingut per donar a conèixer a les famílies quins són els serveis que es gestionen i oferim: venda de lots de llibres; acollida de matí, migdia i tarda; servei de menjador, i activitats extraescolars, entre d'altres.

Podeu consultar més informació en el tríptic informatiu de l'AMPA (pdf)