22 de juliol 2013

Festa de comiat del Casal d'Estiu 2013

Benvolgudes families,

Us informen que el proper divendres 26 de juliol finalitza el Casal d'estiu 2013 amb una festa a la zona esportiva, a la qual estan convidats tots els nens i nenes que hagin participat d'alguna setmana al Casal. 
Els pares dels infants que no es queden al menjador podreu recollir-los a la mateixa zona esportiva. Els que sí que es queden al menjador, tornaran a l'escola i podreu recollir-los a la mateixa escola, a l'hora habitual. 

Reproduim la carta que s'ha fet arribar aquesta setmana als participants del Casal d'Estiu i que fem extensiva a la resta de famílies usuàries del Casal d'Estiu 2013.

Benvolgudes famílies,
Com ja sabeu, el proper dia 26 de juliol finalitza el Casal d’Estiu 2013, i com cada any, farem la FESTA COMIAT CASAL D’ESTIU 2013 a la zona esportiva de Vilafranca.
Per als infants que és queden al menjador, la recollida i l´horari serà a la mateixa escola, com sempre, per a la resta els haureu de venir a recollir a la  zona esportiva.
Durant tot el matí hi haurà espectacle infantil, jocs diversos ..., a partir de les 12.30h, els pares, mares i familiars esteu convidats a la festa.p
Encara que el vostre fill/a no participi l’última setmana del casal, sapigueu que també pot venir a la festa i el podreu portar aquet dia a partir de les 9:30h.

Moltes gràcies!!