04 de juny 2014

L'Ana Martínez, a la final del certamen de Lectura En Veu Alta


Aquest dimecres s'ha celebrat al TNC de Barcelona la final del X certamen nacional infantil i juvenil de Lectura En Veu Alta, una convocatòria de La Fundació Enciclopèdia Catalana, amb el suport del Departament d'Ensenyament i l'Obra Social La Caixa, que s'adreça a alumnes de tot Catalunya.

L'alumna de l'escola J. Baltà i Elias Ana Martínez ha participat en la final de la categoria de Grumets Vermells, aconseguint la segona posició amb la lectura d'un fragment de la novel·la Zoomwatts d'Anna Fiqué.

40 alumnes finalistes han llegit individualment i col·lectivament un text en veu alta sota la mirada d’un jurat format per persones relacionades amb l’ensenyament i la interpretació com la dobladora i actriu Txell Sota, l’actriu Aina Clotet o el subdirector del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Joan Gumbert.

L’objectiu del Certamen és fomentar el gust per la lectura entre els més joves, a través d’un gran espai de lectura col·lectiva. Aquest any més de 68.000 alumnes de tot Catalunya han participat en alguna de les diverses fases del concurs.

La iniciativa ha estat impulsada per la Fundació Enciclopèdia Catalana prenent com a referència Alemanya, país on se celebra des de fa més de quinze anys un certamen semblant amb molt d’èxit.

Volem felicitar l'Ana Martínez per la feina realitzada i per la gran intervenció que ha fet amb la lectura en la convocatòria final.
Enhorabona!!


Vídeo de la convocatòria final del certamen de Lectura En Veu Alta.
      Directe a:                                                     
      1h02' Lectura de l'Ana Martínez                    
      2h42' Lliurament de Premis                          


Notícia a la premsa:
Setmanari El 3 de vuit, 7 de juny de 2014 (pdf)


1 comentari:

Susanna Sans ha dit...

Felicitats Ana!! Un segon premi és tot un triomf! Ho has fet molt bé.