14 d’octubre 2014

Projecte de reutilització COMPARTIM a l'escola J. Baltà i Elias

Bona nit famílies,

Us volem presentar el nou projecte que des de l'AMPA ens agradaria impulsar a la nostra escola, el projecte COMPARTIM. Es tracta d'una proposta de reutilització de material divers que utilitzem a l'escola: des del xandall, banyadors o sabatilles de bany per a la piscina, fins a les bates de l'escola i menjador, passant per diversos utensilis que els nostres fills fan servir a l'aula i pati (motxilles, estoigs, carmanayoles, bossetes d'esmorzar...). 
Molts cops, ho sabem, és material que es trenca o fa malbé, però hi ha també moltes ocasions que algú altre podria allargar-ne l'ús. Alhora, totes les famílies de l'escola ens podem beneficiar d'aquest projecte de reutilització de material.

És per això que plantegem el projecte COMPARTIM, i per definir-lo demanem la vostra col·laboració, aportant idees de com l'organitzaríeu: mercat d'intercanvi, jornada de compra-venda, sistema de recollida,... Totes les idees seran valorades, amb l'objectiu d'organitzar COMPARTIM entre tots.

La sessió per aportar idees la convoquem el proper dijous 23 d'octubre, a les 17 hores, al menjador de l'escola. Vine i fes la teva proposta! Totes les idees són importants!!




DINÀMICA DE LA SESSIÓ:
1 Presentació i resolució de dubtes
2 Plantejament d'idees de forma individual o en petit grup
3 Cafè col·loqui per a l'intercanvi de les idees generades
4 Recollida de dades i comiat

L'AMPA avaluarà la viabilitat de totes les propostes i en farà retorn a totes les persones participants primer, i a tota la comunitat educativa després.

La durada maxima prevista de la sessió és d'una hora. Durant la mateixa, s'ofereix servei d'acollida amb un preu d'1 euro per infant.

Us esperem el proper dijous 23 d'octubre al menjador de l'escola. La vostra participació és molt important per a l'AMPA. Volem recollir les vostres opinions i idees per al projecte COMPARTIM en benefici de totes les famílies de l'escola.
Us esperem!