24 de setembre 2015

Nou sistema de pagament en caixers automàtics

Aquest curs escolar, l'AMPA posa a disposició de les famílies noves fórmules de pagament dels serveis i activitats de l'associació per facilitar les gestions que necessiteu fer.
A més del pagament en efectiu i per transferència, ingrés o domiciliació bancària, també es podrà fer efectiu l'import a l'AMPA, a través dels caixers automàtics de Banc de Sabadell o amb targeta bancària, a l'oficina de l'AMPA en l'horari d'atenció al públic.

El pagament amb targeta de crèdit o dèbit, ja està en funcionament des de l'inici d'aquest curs.
Amb aquest nou sistema continuem treballant-vos per millorar les gestions familiars, oferint-vos:
Llibertat en l'horari de pagament, ja que és disponible les 24h en qualsevol caixer de l'entitat.
Seguretat, ja que el pagament es fa mitjançant el codi de l'AMPA i es registren rebuts i comprovants del pagament efectuat.
Rapidesa, estlaviant-vos cues al despatx de l'AMPA.

Aquest sistema d'ingressos a través del caixer automàtic s'han habilitat aquesta mateixa setmana i es podran realitzar des de qualsevol caixer de Banc de Sabadell.


INSTRUCCIONS D'ÚS
Per fer algun pagament per aquesta via, és necessari marcar les següents caselles: "altres operacions" i seguidament "operacions a tercers". En aquest pas cal introduïr el codi 130700 (codi entitat Ampa) i tot seguit apareixeran les diferents opcions d'ingrés: menjador, extraescolar anglès (pagament mensual), extraescolar robotix (pagament mensual), extraescolars (pagament trimestral), quota soci de l'AMPA i altres imports (per fer pagaments de serveis com l'acollida o compres de material com roba esportiva i xandall o llibres). Un cop seleccionat el concepte, és necessari introduir en la següent pantalla com a informació addicional el nom de l'alumne i el curs. Aquesta informació és imprescindible per a la gestió administrativa posterior. 

En aquest document podeu consultar de forma gràfica, els passos que cal realitzar.
Recordeu que el codi de centre és el 130700