16 d’octubre 2015

Ajustaments informàtics per al cobrament de rebuts domiciliats

Des de l’AMPA de l’escola Baltà i Elias hem posat en funcionament aquest curs un nou sistema de gestió administrativa que permetrà millorar els tràmits de cobraments i domiciliacions als serveis i activitats que oferim a les famílies. Fa uns dies que s’estan realitzant ajustaments informàtics amb les entitats bancàries, i això fa que no s’hagin pogut carregar els imports pendents de cobrament.

Estem treballant perquè aquests problemes informàtics es puguin solucionar aviat i així poder realitzar els cobraments domiciliats amb normalitat. Us demanem disculpes per les molèsties que aquest retard us pugui ocasionar.

D’altra banda, us recordem que si no teniu domiciliat el pagament de la quota de l’AMPA, podeu fer-lo efectiu en qualsevol de les modalitats disponibles: en efectiu o targeta de crèdit al despatx de l’AMPA, per transferència bancària o a través del caixer automàtic. En aquest enllaç teniu tota la informació dels diferents sistemes de pagament disponibles.

Pel que fa a les activitats extraescolars, les famílies que teniu els rebuts domiciliats rebreu el càrrec en els propers dies. Per a les famílies que heu d’ingressar l’import cada mes, disposeu també d’un document informatiu sobre la realització dels mateixos.