08 de maig 2016

Casalet de les tardes de juny: Cienciaventura!

El proper dilluns 6 de juny s’inicia l’horari intensiu a l’escola, de 9 a 13h. Per facilitar la conciliació familiar, l’AMPA ofereix un casalet de tardes per a les nens i nenes de P3 a 6è de l’escola. El casalet Cienciaventura! Experimenta, crea i juga, que ja es va realitzar l’any passat, començarà després del servei de menjador, a les 15.30h, i tindrà una durada d’hora i mitja. Així, la recollida serà a les 17 hores, a la porta principal de l’escola.

Cienciaventura! Experimenta, crea i juga és un programa d'activitats científiques que permetran desenvolupar la creativitat, la imaginació, la curiositat i l'esperit crític dels nens, amb l'objectiu d'estimular la curiositat dels nostres fills i filles, en un espai d'aprenentatge i diversió.
Les inscripcions són obertes fins al proper 27 de maig. El casalet Cienciaventura! tindrà lloc a les tardes del 6 al 21 de juny, en horari de 15.30 a 17h.

CARTELL (pdf)

Més informació:
· Per telèfon al 93 890 43 63
· Per mail a l’adreça ampabaltaactivitats@gmail.com

Informació de calendari, horaris i preus
DATES                            HORARI                    PREU SOCI                  PREU NO SOCI
Del 6 al 21 de juny          15.30 a 17h                50€                                66€


INSCRIPCIONS OBERTES FINS AL DIVENDRES 27 DE MAIG

Cal entregar la butlleta d’inscripció (pdf) a l’AMPA, abans del proper divendres 27 de maig, adjuntant el comprovant d’ingrés bancari.
*La realització d'aquesta activitat està sotmesa a un mínim d'inscripcions. En cas de no tenir un mínim d'inscrits, l'organització es reserva el dret d'anular-la.

Podeu fer arribar la documentació a l’AMPA:
·       Al despatx, en horari de dilluns a divendres de 9,05 a 9,30h i els dimarts i dijous de 16,30 a 17h.
·       A la bústia de l’AMPA, en un sobre tancat i identificat amb el nom de la família