16 de setembre 2016

Inscripcions activitats extraescolars

El proper dilluns 26 de setembre s'iniciaran les activitats extraescolars a l'escola. Per a algunes de les propostes d'aquest any, que podeu consultar en aquest enllaç (pdf), encara hi ha places disponibles. Les famílies interessades en alguna activitat, podeu informar-vos i formalitzar la inscripció al llarg de la setmana vinent.

Les activitats de Cuina, Play English 1, Sensibilització Musical i Expressió Corporal ja tenen les places completes. L'AMPA elaborarà una llista d'espera si hi ha famíes interessades en la inscripció, per cobrir les baixes que es puguin donar o generar un segon grup si hi ha demanda suficient.

La resta d'activitats encara tenen places disponibles. Algunes d'elles, com Escacs 2, Hip-Hop  o Bàsquet 2, estan pendents d'incrementar inscripcions per poder-se dur a terme.

Podeu informar-vos al llarg de la setmana vinent al despatx de l'AMPA, en l'horari habitual de dilluns a divendres de 9.10 a 9.30h i dimarts i dijous de 16.30 a 17h. També per correu electrònic a ampabaltaactivitats@gmail.com