24 de març 2009

Forum des femmes au Rif



Com sabeu Cooperacció està col·laborant amb l’Associació Forum de Femmes d’AlHoceima, en l’actualitat Forum de Femmes au Rif, des de fa varis anys, en la seva tasca de sensibilització de les dones del Rif. al Marroc, sobre els seus drets i la seva implicació en la vida associativa, cultural i política. Actualment des de Cooperacció Alt Penedès estem impulsant un projecte específic, vinculat al general d’altres anys, que tracta de posar en contacte la societat del Rif (AlHoceima) i del Penedès, per donar a conèixer el treball que es fa Marroc també aquí, al Penedès, a les persones i entitats que col·laboren i a les persones immigrades, que a la vegada ha de servir per conèixer-nos millor.



Aquest proper dijous, 26 de març, farem la presentació pública del projecte, que esta obert a totes les persones, entitats i institucions que col·laboren o que poden estar interessades. També farem el divendres 27, un acte per donar a conèixer les Estades Solidaries, que organitza Cooperacció. Adjuntem cartells anunciadors.



Per més informació podeu consulta el blog: http://alhoceima-penedes.blogspot.com/

1 comentari:

Josep Anton Esteban ha dit...

Com és que teniu un missatge dedicat al nostre blog, de la Xarxa Alhoceima-Penedès?.
Si esteu interessats ens agradaria parlar amb vosaltres sobre aquest projecte, i si us voleu apuntar com a Col-laboradors.