23 d’abril 2013

Animada Diada de Sant Jordi a l'escola J.Baltà i Elias de Vilafranca


L'escola J. Baltà i Elias de Vilafranca del Penedès ha celebrat avui la Diada de Sant Jordi amb diverses activitats durant la jornada. Des de l'AMPA, hi hem col·laborat amb l'organització d'una parada de contes i llibres infantils i un taller de roses.

Tot l'alumnat del centre ha pogut visitar la parada de contes durant l'horari escolar i a quarts de cinc de la tarda, les portes de l'escola han quedat obertes i totes les famílies han pogut accedir al pati central de l'escola i participar de les activitats proposades:
La parada de contes i llibres infantils ha estat molt animada tota la tarda. Volem donar especialment les gràcies als pares i mares que han estat darrera el taulell, atenent totes les famílies que repassaven els títols per decidir quin era el més adequat per al dia d'avui.
Igualment, el decorat medieval de Sant Jordi per fer-se unes fotografies ben divertides ha estat molt concorregut. 
I finalment, èxit absolut del taller de roses. Han estat molts els alumnes que volien fer-se amb la seva rosa comestible, feta amb molt d'art gràcies a les indicacions de les mares més artistes. Gràcies a elles també.

Us deixem aquí unes imatges de la jornada, que hem preparat amb molta il·lusió. 
Esperem que l'hagueu disfrutada!!




3 comentaris:

Unknown ha dit...

Felicitats per l'entrada i per les fotos, són molt maques! Avui ens ho hem passat molt bé, ha estat molt maco poder celebrar el Sant Jordi amb els nens a l'escola!
Ana

Unknown ha dit...

Felicitats per l'entrada i per les fotos, són molt maques! (tot i que falta l'Emma: on t'havies ficat???). Avui ens ho hem passat molt bé i ens ha agradat molt poder cel·lebrar el Sant Jordi amb els nostres fills a l'escola!

filvermell ha dit...

Ha estat molt maco veure els pares i mares col·laborant amb la festa de l'escola. A la tarda hi havia molt bon ambient i un munt de famílies dins l'escola, compartint la festa amb els seus fills. M'ha agradat!