22 de juny 2013

La Veu del Baltà


Bona nit famílies!

Després de la gran festa de fi de curs que hem pogut compartir avui, tenim encara una última notícia per donar-vos abans d'acomiadar el curs. Us presentem la revista La Veu del Baltà, que fa uns anys l'AMPA publicava i que enguany hem cregut interessant de recuperar en versió digital. Alguns ja la recordareu de l'anterior etapa, per a d'altres és una novetat. En tot cas, presentem noves seccions i nou format que desitgem que us agradin.
Us animem a llegir-la!

L'elaboració de la publicació ha estat possible gràcies a la col·laboració d'alguns pares i mares de l'escola que n'han fet el disseny, la redacció, la maquetació, la fotografia... Tothom hi ha col·laborat i el resultat podeu veure'l en el següent enllaç:

La Veu del Baltà

Esperem que us agradi i que en gaudiu la lectura! 
Bon estiu a tothom!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt xula la revista! Ens ha encantat!!
I a la festa d'ahir ho vam passar tots molt. Els peques van disfrutar molt amb els tallers.
Bones vacances a tothom!

Anònim ha dit...

Ens agradaria imprimir la revista. Com ho podem fer?
Gràcies

AMPA CEIP J.Baltà Elias ha dit...

Hola,
A la columna de baners del bloc hi ha un baner que va directe a la revista (http://ampabalta.blogspot.com.es/p/la-veu-del-balta.html). Hi trobareu un enllaç a l'arxiu pdf.
Depenent de la resolució del vostre ordinador pot ser que no el visualitzeu bé en línia, però si el descarregueu, les imatges es veuran correctament.
Si teniu qualsevol problema, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres i intentarem resoldre-ho.
Moltes gràcies! I bona lectura!