21 de maig 2014

La festa de fi de curs serà el divendres 20 de juny

La Junta de l'AMPA va confirmar en la darrera Assemblea de Socis celebrada dilluns passat que la data per a la festa de fi de curs 2013-2014 serà el divendres 20 de juny. Totes les famílies esteu convidades a participar-hi. Tindrem una festa a la tarda i el tradicional sopar al vespre. Aquest any tornarem a incloure a la celebració el comiat dels alumnes de sisè, els nostres grans que l'any vinent comencen una nova etapa a l'institut. Ens els propers dies us concretarem el programa detallat de la festa.

D'altra banda, el divendres 6 de juny hi haurà la celebració de comiat de les activitats extraescolars. Hi haurà exhibició de les diferents activitats a la pista, en horari de tarda, oberta a tothom.

Pel que fa a l'assemblea de l'AMPA, va aprovar els comptes d'aquest any, amb un pressupost previst d'uns 228.500 euros, per sota dels darrers anys, ja que els ingressos s'han vist reduïts per la retallada de subvencions públiques i la disminució del nombre famílies associades. Aquest va ser un tema debatut entre els assistents, amb la voluntat de trobar fórmules de col·laboració i fidelització. Associar-se a l'AMPA de l'escola és un benefici per a tota la comunitat educativa, ja que l'associació gestiona serveis com l'acollida, el menjador o les extraescolars i organitza diverses activitats al llarg de l'any. D'altra banda, efectua una tasca de representació de les famílies dins del centre, i a més, treballa en col·laboració amb l'escola, beneficiant sempre l'activitat escolar dels nostres fills i filles.

Alguns dels assistents van manifestar una manca d'informació sobre les activitats que realitza l'AMPA i com col·laborar-hi. En aquest enllaç del bloc, podeu informar-vos més a fons sobre l'activitat de l'AMPA de l'escola J. Baltà i Elias, i us recordem que tenim el despatx al primer pis de l'edifici de l'escola, on la Malú atendrà els vostres dubtes i suggeriments.

Crida a la col·laboració
Els membres de la Junta van fer una crida a la col·laboració de totes les famílies, associant-se a l'entitat per garantir-ne el seu futur, col·laborant en aquelles tasques que us siguin més atractives o implicant-vos en la gestió de l'entitat com a membres de la Junta. L'AMPA de l'escola és una entitat de representació de totes les famílies i està oberta a la participació de tothom que hi estigui interessat.
En aquest enllaç hi trobareu informació de qui som els membres de la Junta i com podeu contactar i col·laborar amb l'AMPA.

D'altres aspectes que es van tractar en l'assemblea van ser l'avançament de la proposta d'activitats extraescolars, que aquest any volem fer pública abans d'acabar el curs per facilitar l'organització de les famílies a l'inici del nou curs escolar, o la contractació d'una nova empresa de càtering del menjador escolar a la recerca d'una millor qualitat i major varietat de menús. Els assistents també van proposar fer alguna acció de sondeig entre les famílies per conèixer inquietuds i necessitats, o la programació d'un cicle d'activitats informatives i/o formatives per al curs vinent.


Documents de consulta
Comptes curs 2012-2013 i pressupost curs 2013-2014 (pdf)


1 comentari:

Susanna Sans ha dit...

Tots els membres de lAMPA han fet i segueixen fent una gran tasca, que no sempre deu resultar fàcil. I per això ha de ser reconeguda i valorada com cal.
És important que es conegui aquesta tasca, i que els socis s' impliquin i colaborin, ja sigui en les reunions de junta, en les comissions o en moments puntuals.
L' Associació de Mares i Pares ens representa a tots, i que ens involucrem ens beneficia com a escola i com a comunitat.
Per no dir que aquest esforços, per petits que siguin, milloren la la vida escolar dels nostres fills.