15 de maig 2014

VII caminada familiar a l'ermita de Penyafel

El passat diumenge 11 de maig va tenir lloc la darrera de les sortides familiars d'aquest curs, la VII Caminada Familiar fins a l'ermita de Penyafel.

Us deixem en aquesta entrada algunes fotografies i la crònica que la mestra d'educació física, la Montse Farré, ha fet de la jornada.

Ens trobem a les 9.30h al Parc de Poble Nou. Grans i petits aprofiten per pujar i baixar als diferents espais de joc, fins i tot alguns pares i mares se’n deleixen. Fem la foto de grup que ens dona el tret de sortida cap a l’ermita de Penyafel.
Disfrutem de l’esclat de colors de les flors de primavera i identifiquem campanetes, margarides, roselles, dents de lleó… Observem els petits raïms dels ceps que s’aniran engreixant fins arribar al temps de la seva collita, la verema. També ens entretenim per veure els camins de formigues carregades de provisions per passar el fred del proper hivern. Afortunadament, ens adonem que el cicle de la natura segueix el seu ritme habitual.
Ens apropem a la masia i a l’ermita de Penyafel. Ja hi som, també hi ha un pou! Recuperem forces esmorzant i ens refresquem. La calor ens acompanya en tot moment. El Joan ens sorprèn amb una visita a dins de l’ermita de Penyafel. Quina fresqueta què hi fa!
Al camí de tornada ens trobem a un parell de cavalls preciosos, passem per sota d’un pont, veiem trens que pugen i baixen tot imaginant-nos històries de passatgers. Bé, fins aquí arriba el nostre viatge iniciat al matí. Esperem que tothom s’ho hagi passat molt bé i guardi els bons moments compartits durant la caminada.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM I FINS EL PROPER CURS !!