13 de juny 2014

Festa de fi de curs 2014



El proper divendres 20 de juny celebrarem la festa de fi de curs a l'escola Baltà i Elias. Esperem que moltes famílies vingueu a disfrutar de la nostra festa que començarà a les 5 de la tarda, amb els JOCS INFLABLES i TALLERS al pati de l'escola. 
Les famílies de P3 o les noves famílies que hagin matriculat els seus a primària per per primer cop,  esteu convidades a participar de la festa i que els vostres fills puguin tenir un primer contacte amb la seva nova escola. 

Comiat de sisè
A les 7 de la tarda es farà a la pista de l'escola l'entrega de les orles als nostres grans, els alumnes de sisè que aquest any es graduen. Us animem a seguir aquest acte emotiu, especialment a les famílies dels alumnes de sisè.

Sopar
El sopar serà d'entrants d'amanides diverses i fideuà. De postres hi haurà pastís i una selecció de les propostes presentades al tradicional Concurs de Postres. Us animem a portar les vostres elaboracions que sabem que són exquisides! 
El menú infantil serà macarrons, nuggets amb xips i gelat.

Després de sopar hi haurà sorteig de l'esperada bicicleta i altres regals. Per acabar, ball i algunes sorpreses més! No hi falteu!! Animeu-vos i participeu de la NOSTRA FESTA DE FI DE CURS.


Venda de tiquets
La venda de tiquets per al sopar es farà al despatx de l'AMPA durant la setmana vinent i fins al dijous, dia 19 de juny. El preu és d'11 euros per als adults i 6 euros per als nens i nenes.

Col·laboració
Si teniu temps i ganes de col·laborar en l’organització de la festa, necessitarem voluntaris per a tasques diverses. Podeu contactar amb l'AMPA per oferir-vos, a través d'un correu electrònic a ampabaltafamilies@gmail.com o personalment al despatx en l'horari habitual d'atenció a les famílies. Tota ajuda serà benvinguda!!