18 de juny 2014

Reserva de llibres de text



Aquesta setmana s'ha tramès per correu electrònic la informació de la reserva de llibres de text per al proper curs escolar 2014-2015. Totes les famílies associades a l'AMPA poden beneficiar-se de la reserva dels diferents lots, que el primer dia de curs seran a l'aula a disposició dels vostres fills i filles.

Per fer la reserva, cal retornar al despatx de l'AMPA els impresos omplerts, amb les dades de la domiciliació bancària signada en cas que us interessi domiciliar els pagaments de quota d'AMPA i import dels llibres.

* Més informació del procés de reserva i pagament dels llibres en aquest enllaç

Si teniu dubtes o necessiteu comentar-nos algun detall de la gestió, podeu adreçar-vos al despatx de l'AMPA. L'horari d'atenció presencial a les famílies serà del 25 al 7 de juliol, de dilluns a divendres, els matins d'11 a 13 hores.
També podeu contactar amb nosaltres per telèfon al 93 890 43 63 o correu electrònic a ampabaltafamilies@gmail.com.  

D'altra banda, us recordem que també s'ha fet la distribució del full de previsió d'ús del servei de menjador i del full de comanda de xandall de l'escola. Totes les famílies de l'escola podeu comunicar-nos aquestes reserves de cara al curs vinent.
En cas que no disposeu dels impresos, els podeu descarregar a l'apartat de Documents del blog.