19 de setembre 2015

28 de setembre: comencem les activitats extraescolars!






El proper dilluns 28 de setembre començaran les activitats extraescolars d’aquest curs 2015-2016. Un total de 12 activitats es posaran en funcionament la propera setmana, amb una participació de més de 70 nens i nenes. L’AMPA de l’escola ha presentat per aquest any una graella d’activitats renovada que, juntament amb la figura del coordinador, ha estat la principal novetat del servei aquest curs que iniciem.

Tres de les activitats previstes inicialment no podran començar per manca d’inscripcions: percussió, escacs 1 i teatre 2. D’altra banda, l’activitat de sensiblització musical es farà en un sol grup, amb l'alumnat P3 a P5, enlloc dels dos ofertats. El grup de sensibilització musical farà l’activitat els dimarts a la tarda.

Durant aquesta setmana les famílies dels alumnes inscrits, rebreu informació sobre l'activitat que correspongui.

DADES D’INTERÈS GENERAL

· Totes les activitats es realitzen a les instal·lacions de l’escola en horari de 16.30 a 17.30h, excepte l’activitat d’escacs, que es fa els divendres al migdia.

· La sortida dels nens i nenes un cop finalitzada l’activitat serà per la porta principal de l’escola (carrer Francesc de Paula Bové, 1).

· El coordinador de les activitats (Ernesto) atendrà les famílies els dimarts de 16.30h a 17h o bé per mail a l’adreça ampabaltaactivitats@gmail.com




TAST D'ACTIVITATS
Hi ha alguna activitat que vulguis que el teu fill pugui provar abans de decidir inscriure'l? La primera setmana farem portes obertes de les diferents activitats, perquè les famílies interessades puguin decidir-se. Cal avisar prèviament, adreçant-se al coordinador d'activitats abans d'aquest dijous 24 de setembre per confirmar disponibilitat. Podeu fer-ho per mail (ampabaltaactivitats@gmail.com) o dimarts a la tarda: de 16.30 a 17h el trobareu al despatx de l'AMPA.

Des de la Comissió d’Extraescolars de la Junta de l’AMPA agraïm la gran acollida del programa per part de les famílies. Si esteu interessades en fer inscripció a alguna de les activitats, podeu contactar amb el coordinador de les extraescolars (Ernesto) per correu electrònic a ampabaltaactivitats@gmail.com o els dimarts a la tarda, de 16.30 a 17h, a l’escola. En cas que hi hagi places disponibles a l’activitat, us hi podreu incorporar en qualsevol moment del curs. Si l’activitat té totes les places cobertes, s’obrirà llista d’espera.