10 de setembre 2015

Reunió d'inici de curs: menjador i extraescolars


L'AMPA ha convocat les famílies usuàries del servei de menjador i de les activitats extraescolars per informar del funcionament i les novetats d'aquest curs escolar. La trobada ha servit per presentar les persones de referència que coordinaran aquests serveis: la Yolanda (menjador) i l'Ernesto (activitats extraescolars).Algunes de les novetats en relació a les Activitats Extraescolars que s'han exposat en la reunió, són les següents:
- Fins al proper dimecres 16 de setembre estan obertes les inscripcions de les places lliures a les activitats extraescolars d'aquest any. Un cop ateses les sol·licituds s'informarà si algun grup no es pot posar en funcionament per manca d'inscripcions. En cas que un grup tingui sol·licituds sobrants, s'elaborarà una llista d'espera.
- Per a inscripcions cal omplir la butlleta d'inscripció que trobareu a l'apartat de documents.
- Les activitats extraescolars començaran el proper 28 de setembre.
- El coordinador atendrà les famílies els dimarts, de 16.35 a 17h. També podeu contactar-hi per correu electrònic a l'adreça ampabaltaactivitats@gmail.com.

Més informació de les activitats extraescolars d'aquest curs

Pel que fa al Servei de Menjador, cal destacar:

Bossa de cotó per raspall i pasta de dents.
-Les comunicacions es continuaran fent a través de la Bústia de l'AMPA, preferentment, on caldrà dipositar notes amb incidències i tiquets d'assistència, adquirits prèviament a l'ús del servei. En cas d'urgència es pot avisar per telèfon o correu electrònic, sempre abans de les 9,30h. 
- Per a inscripcions d'alumnat fixe cal omplir la butlleta d'inscripció que trobareu a l'apartat de documents.
- La coordinadora de menjador atendrà les famílies, amb cita prèvia, els dilluns i dijous de 12.30 a 13h.
- Novetats en la higiene dental de l'alumnat:
1. S'introdueix la dinàmica a infantil (P4 i P5. El grup de P4 sense dentrífic).
2. Tots els alumnes hauran de dur en una bosseta de cotó: el raspall, dentrífic (menys P4) i un got de plàstic.
- Campanya recollida de joguines, contes i jocs de taula per als dies de pluja. Podeu fer arribar el material al despatx de l'AMPA (de dilluns a divendres de 9,05 a 9,30h i els dimarts i dijous de 16,30 a 17h).

Més informació del servei de menjador d'aquest curs