01 de juny 2016

Festa de fi de curs 2015-2016

El proper divendres 17 de juny, a partir de les 17 hores, tindrà lloc la festa de fi de curs d'aquest 2015-2016, amb diverses novetats destacades: tallers de circ per a tots els nens i nenes i sopar de carmanyola per obrir encara més la participació a totes les famílies. La festa també acollirà, com en els darrers anys, l'entrega d'orles als alumnes de sisè, en un acte obert a les famílies.


Programa de la festa fi de curs 2015-2016
De 17 a 19 hores gran activitat de TAST DE CIRC 
Tots els nens i nenes que ho vulguin, tindran l'oportunitat d'interactuar amb els elements tan diversos com inusuals del circ. Hi haurà activitats amb el cable d’equilibris, rolla bola’s, boles d’equilibri, xanques, pedals-go, hula hoops, plats xinos, masses i minibicicletes.
També hi haurà una zona infantil amb minitrapezis, carpa de circ inflable, jocs d'equilibri i jocs de punteria per als més petits.

A les 19 hores entrega d'orles als alumnes de sisè
A la pista de l'escola, els familiars i amics dels alumnes de sisè podreu acompanyar-los en l'acte de lliurament d'orles el darrer dia de curs, preparats per a la seva nova etapa a l'institut.

A les 20,30h sopar de fi de curs
En acabar l'acte d'entrega d'orles, muntarem les taules per al sopar de fi de curs, aquest any plantejat com a Sopar de Carmanyola. Cadascú podrà portar el que prefereixi per menjar i parament necessari (coberts, plats...). Nosaltres servirem la beguda i un gelat de postres. Hi haurà música i ball per acabar la festa.

Preu del tiquet del sopar: 3,5 euros/adult i 1,5 euros/infantil
El preu del tiquet permet l'accés al sopar i inclou got i tovalló, beguda i gelat.
Venda de tiquets fins al 14 de juny al despatx de l'AMPA.


COL·LABORACIÓ DE LES FAMÍLIES
El muntatge, desmuntatge i neteja de l'espai el fem les mateixes famílies. Us demanem que tingueu cura i eviteu llençar deixalles. Alhora, agrairem tot el suport que ens pugueu donar a l'hora de la recollida i neteja de l'espai del sopar. 
Esperem que disfruteu d'aquesta festa compartida amb el màxim de famílies de l'escola.
Animeu-vos a venir per acomiadar el curs 2015-2016.
Moltes gràcies!!