05 de juny 2016

Proposta d'activitats extraescolars per al curs 2016-2017

En els propers dies, des de l'AMPA es farà arribar a les famílies el full d'inscripció per a les activitats extraescolars del curs 2016-2017. Us avancem quina és la proposta per al curs vinent, perquè pugueu revisar-la de cara al procés d'inscripció que es farà abans d'acabar el curs.

Les activitats extraescolars començaran a partir del 26 de setembre i finalitzaran la setmana del 2 de juny de 2017.

Consulta el document informatiu (pdf)
Novetats del programa
La proposta preveu la continuïtat de les extraescolars d'aquest any: futbol, hip hop, robotix, teatre, escacs, dansa i sensibilització musical i avança en el concepte d'anglès, que aquest curs es feia a través de l'activitat 'jumping clay' i que l'any vinent es planteja mantenir en l'àmbit lúdic amb 'play English'.
Pel que fa a les noves propostes que s'inclouen a la programació de l'any vinent destaquen l'activitat de cuina, dibuix i la recuperació de bàsquet.


Informació d'interès
Cal tenir en compte que totes les activitats hi ha un nombre mínim i màxim d'alumnes. Un cop finalitzat el període d'inscripcions es revisaran totes les peticions. En el cas que en alguna activitat les inscripcions superin les places disponibles es farà un sorteig entre totes les sol·licituds, amb prioritat per a les famílies sòcies de l'AMPA.

Els preus marcats en el document informatiu (pdf) corresponen a cada mes. El cobrament de la majoria d'activitats serà trimestral (cada trimestre farem un cobrament de tres mensualitats), excepte el cobrament de Robotix que es farà amb periodicitat mensual. Els cobraments seran via domiciliació bancària. El preu de les activitats inclou l'assegurança general.

Normativa d'activitats extraescolars (pdf)