23 de maig 2017

Jocs i bombolles de sabó gegants, novetats de la festa de fi curs 2016-2017


El proper divendres 16 de juny, a partir de les 17 hores, tindrà lloc la festa de fi de curs d'aquest 2016-2017. La festa començarà amb jocs per a tots els alumnes, inclourà l'acte d'entrega d'orles als alumnes de sisè, i acabarà amb un sopar i ball per a totes les famílies.

PROGRAMA DE LA FESTA

De 17 a 19h gran activitat de JOCS I BOMBOLLES GEGANTS
La festa començarà amb una proposta de jocs gegants a la pista del pati, oberta a tots els nens i nenes. L’activitat consta de 16 jocs de gran format, un recull de xanques i diferents esquís cooperatius. La majoria de jocs, estan realitzats amb fusta i en format gran, per tal de facilitar i generar una alta participación, en un espai, on petits i grans podran compartir instants de jocs i diversió!

Paral·lelament, hi haurà una activitat de bombolles de sabó gegants, una proposta de format lliure, on els participants podran experimentar i practicar la seva destresa amb l’art de les bombolles. Diferents recipients amb preparat especial de bombolles, juntament amb estris de corda i PVC, per tal de realitzar espectaculars bombolles de sabó.


A les 19h entrega d'orles als alumnes de 6è
Un cop acabin les activitats, a la pista tindrà lloc l’acte de lliurament d’orles a l’alumnat de sisè curs, que enguany deixen l’escola. Les famílies podrán asistir a l’acte que servirá per tancar l’etapa de primària i desitjar el millor en la nova etapa que el curs vinent iniciaran els nens i nenes més grans de l’escola. Per celebrar-ho, l’AMPA els convida al sopar de fi de curs que començarà cap a les 21h.

A les 21h sopar de fi de curs
Enguany repetim el format de sopar de carmanyola. A la pista central es muntaran les taules i cadires, perquè les famílies puguin compartir el sopar i acomiadar el curs 2016-2017 en bona companyia.
Aquest any recuperem el concurs de postres, amb degustació final per a tots els assistents. Hi haurà premi a les postres més gustoses, les més originals, a la millor presentació i també un premi a la categoria infantil. Animeu-vos i participeu!!!!



El preu del tiquet d’accés és de 3,5€ pels adults i 1€ pels infants,
amb beguda inclosa (aigua, refrescos, vi i cava). 
Venda de tiquets de l'1 al 14 de juny al despatx de l'AMPA



COL·LABORACIÓ DE LES FAMÍLIES

El muntatge, desmuntatge i neteja de l'espai el fem les mateixes famílies. Us demanem que tingueu cura i eviteu llençar deixalles. Alhora, agrairem tot el suport que ens pugueu donar a l'hora de la recollida i neteja de l'espai del sopar.
Esperem que disfruteu d'aquesta festa compartida amb el màxim de famílies de l'escola.
Animeu-vos a venir en família i participeu de la festa de fi de curs!!!